|

Merrni vesh o Shqiptarë, Zot i shtëpisë duhet te jemi ne në Shqiperi, Kosovë dhe Trojet tona Shqiptare

Nga: Lek Mrija

Opinion

Populli  shqiptar dhe institucionet shtetërore te Shqipëris,Kosoves dhe trojeve tjera Shqiptare pozita dhe opozita ne tersi  duhet ta kuptojë dhe interpretojnë drejt  tek  popullit shqiptar vetëm në këtë kontest te ribashkuar mund te ecet perpara se çdo keqkuptim dhe keqinterpretim me qëllim tendencioz dhe anues ideologjiko-politik partiak,klanor,karierist  shpie në terrenin antirealist , antikombëtar dhe antidemokratik, që nuk ka të bëjë fare me objektin shqyrtues të qeshtjes kombetare ,duhej te jemi qdo herë syqelë në funksion të mbrojtjes së interesit të përgjithshëm kombëtar dhe shtetëror të Shqipërisë Natyrale e ajo është amaneti i te pareve tanë deshmoreve – martireve te kombit Shqiptar ribashkimi ne një  Shqiperi natyrale.

O, shqiptarë të Mbretit Gjergj Kastrioti-SKENDERBEUT ,bijt dhe bijat e NENES TEREZE dhe te gjithë deshmorve te renë për ketë Shqiperi te bekuar qe aq shumë po vuan dhe do te vuajë akoma deri ne unifikim te faktorit politik partiak kombetar  ta kuptoni nje here e pergjithmonë se   ideologjitë rusosllave e komuniste  e turko-aziatike  (që të vrasin natën, e të qajnë ditën, duke shpallur hero viktimat e tyre), vetëm dreqit mund t’i hyjnë në punë, askujt tjetër në këtë shekull  XXI.

Së këndejmi, edhe shqiptarëve asnjë miligram nuk iu duhet sllavizmi-komunizmi as osmanizmi aziatik deformist i farës se keqe te mallkuar  turko- ruso-sllave-karpatine, por kapitalizmi, demokracia, zhvillimi, përparimi ,integrimi ,vlerat kombetare dhe qytetërimi i gjithëmbarshëm euroatlantik i vlerave procivilizuese e demokratike njerzore.

Vlerat e sotme kombetare moderne  dhe civilizuese euroatlantike  janë  të dobishme, që çojnë përpara bashkimin kombetar Shqiptar  në zhvillimin e saj , në forcimin dhe në përparimin e mëtejmë të shqiptarëve dhe të Shqipërisë natyrale në Ballkan, të cilat duhet t’i kapitalizojmë dhe t’i jetësojmë në të gjitha segmentet-sferat  e jetës politiko-shqoqërore, të sigurisë, të lirisë, të rendit, të demokratizimit, të paqes dhe të mirëqenies kombetare te Shqiperisë se ri-bashkuar.

Me ideolgji dhe politikë  rusosllave-karpatiane e aziatike  nuk ushqehen kurrë njerëzit-pra shqiptaret, por me bukë dhe kripë ,vizion , me liri, me drejtësi, me barazi, me pavarësi dhe me bashkim gjithëkombëtar shqiptar të Shqipërisë Natyrale.
 Related posts

Komandanti i FSK-së gjeneral Kastrati priti zv. ambasadoren ...
POLITIKA SA MË AFËR SERBISË, SA MË LARG SHQIPËRISË, ËSHTË TR...
Shqiptarët kanë vetëm një komb!
Bashkëbisedim me Kryetarin e BKDSH, Emin Fazlija

Leave a Reply

Archive