|

Panairi i Librit – Prishtinë

Data: E Martë, 03 Maj 2011, 18:00,
Vendi: Prishtinë @ Pallati i Rinise
Description: Panairi ndërkombëtar i librit Prishtina 2011 do të organizohet për gjashtë ditë me radh në sallën e kuqe mbi pallatin e rinisë dhe do të ofroj një shumëllojshmëri të botimeve vendore, rajonale dhe botërore. Ky panair u inicua nga Unioni i Botuesëve të Kosovës (UBK).
Web: http://www.kosovoguide.com/?cid=1,167,1237&view=allRelated posts

Piano Nights with Nishi at Gizzi's Cafe (Jan 25)
Koncert: 20 vjetori i klubit "Bashkimi Kombtar" (2...
Albanian Roots Albanian Independence Day Party (NY - Nov. 28...
STATE SENATOR RUBEN DIAZ TO CELEBRATE “THREE KINGS DAY ” FO...

Leave a Reply

Archive